Atletico A a Bayern B ellen | Atletico Madrid - Bayern München | Duplaszűrő | S01E05 | Unibet

Powiązane wiadomości:

8 komentarze:

Borókai Máté
Borókai Máté:
Nagyon köszi srácok, remek videó lett és külön kalapemelés, hogy észrevettétek és levezettetek az Atleti átkapcsolását a 3 védős rendszerre.
Dániel Troska
Dániel Troska:
Update és pontosítások:
Nianzou nem vehet részt a meccsen, mert a Bayern nem nevezte őt a BL keretbe. Mint ma kiderült sem Neuer, sem Goretzka, sem Lewandowski nem lép pályára.
Jó kérdés, hogy ki fog Goretzka helyén kezdeni, de én szerintem esélyes, hogy az is meglehet, hogy Flick Alabat tolja eggyel előrébb (Alaba idén már játszott középpályán és amúgy is erre vágyik) , Alaba helyén középen pedig Pavard lesz Süle mellett. Így más lehetőség híján RB pozícióba Pavard helyére Richards kerülhet, míg LB pozícióban Lucas Hernandez.

Szerintem ez a legesélyesebb felállás a sérültek és a pihentetés miatt otthon maradottak hiánya miatt.
Zoltán Szathmári
Zoltán Szathmári:
Ki vette észre a fordított bemutatkozást? 🧐😄
Dániel Hegedűs
Dániel Hegedűs:
De jó, hogy a Fradival is foglalkoztok, ha már ott vannak! Király a műsor szokásosan, hiánypótló!
Bence Nemeth
Bence Nemeth:
Hajrá Atleti🙏!!!
TTibcsi1
TTibcsi1:
Engem kimondottan érdekelne hasonló elemzéssel Rossi és a válogatott munkája és fejlődése.
Tudom, h nem vagytok magyar foci fanok, de az utóbbi idők válogatott sikerek szolgáltatnak némi ehhez mégis. 😁
Mit szóltok az ötlethez?
Hálás lennék érte. Érdekelne és szívesen megnézném, meghallgatnám
Nem is értem hogy nem jutott eszetekbe..
janisovszky loránd
janisovszky loránd:
Sziasztok! Nem szorosan idetartozik, de lenne egy kérdésem, hátha tudtok nekem segíteni 🙂 Hogy miért van az, hogy sok csapatban jól megtermett, magas, erőteljes játékost játszatnak a középpálya közepén. Saul, vagy Goretzka például remek példa erre, de talán a legideálisabb példa Pogba lenne. Ugye nem védekező középpályások, ahol megszokott, hogy magas, fejpárbajokban jó játékosok vannak. Hanem egészen kreatív szerepkörökben tűnnek fel, mondhatom talán, hogy irányítók, játékmesterek. Nem tudom, hogy ez tendencia, vagy csak én képzelek bele valamilyen összefüggést😃 de feltűnően ellentétes avval ellentétben, ahogy gondolkodunk általában egy irányítóról. Feltételezem, hogy szinten fejpárbajok, fizikai párharcok sikeres megnyerése miatt van szükség talán rájuk. De az is lehet, hogy csak azért kerültek oda mert tényleg azon a poszton a legjobbak, és magasak, na bumm 😃 szóval nem tudom, kérdésem tehát az, ti láttok-e hasonló tendenciát evvel kapcsolatban? És ha igen, akkor a párharcokon túl milyen kifejtő oka lehet ennek? Válaszotok előre is köszönöm! Szuperek vagytok! 😊
michal duba
michal duba:
Nagyon Tedszet a Video foleg hogy en Bayern Szurkolo Vagyok ment a Like Fiuk