De Biasi rikthehet në “shtëpi”: Jepini besim Reja-s, do të kthehesha në Shqipëri

Gianni De Biasi nuk i fsheh emocionet e kthimit në Shqipëri, tashmë që është trajner i Azerbajxhanit. Heroi i Kombëtares në arritjen historike të pjesëmarrjes në Europianin e vitit 2016, kërkoi më tepër mbështetje dhe besim te trajneri Edi Reja në procesin e rinovimit të skuadrës, ndërsa flet edhe për mundësinë që të jetë sërish në krye të stolit kuqezi.

- - -
A2 është një kanal informativ në një partneritet ekskluziv me CNN, me seli dhe qendër kryesore të prodhimit në Tiranë.

Web: https://www.a2news.com

App: https://www.a2news.com/app
Facebook: https://www.facebook.com/A2CNN/
Instagram: https://www.instagram.com/a2_news/
Twitter: https://twitter.com/a2_news

#A2 #A2NEWS
A2 NEWS | CNN Exclusive News Channel Affiliate

1 komentarze:

Marenglen Hoxha
Marenglen Hoxha:
Maska Maska Maska dove e la maska